Zacht water met waterontharders, waterontkalkers en waterfilters

Contacteer ons

Het zuiverste water met waterbehandeling

Het water aan de kust is hard. Wenst u schoon en puur water, zonder kalk en andere onzuiverheden? H2O Vermandele uit Sijsele (Middelkerke) is dé waterspecialist aan zee. We halen met plezier al onze expertise boven voor waterbehandeling en pompinstallaties voor residentiële gebouwen, huishoudelijke installaties en toestellen. We verzorgen de levering, plaatsing, inwerkingstelling en het onderhoud. Het bewijs van ons kunnen? Dat zijn alleen al de ontelbare referenties voor ons werk in residentiële gebouwen van syndicibureaus van De Panne tot Knokke!

H2O Vermandele

De zachte kracht van waterontharders

Waterbehandeling haalt onzuiverheden uit hard water. H2O Vermandele levert en plaatst waterverzachters, waterontkalkers en waterfilters van eigen merken. Ook voor installaties, service en onderhoud aan toestellen en installaties van andere merken, zoals Autotrol, Bruner, BWT, Culligan, Erie, Fleck, Siata, … kunt u vol vertrouwen op ons vakmanschap rekenen.

Komaf maken met hard water?

Aarzel niet contact met ons op te nemen!

H2O Vermandele

4 redenen om voor een waterverzachter te kiezen

H2O Vermandele

  • Het verbruik van energie, warm water en wasproducten daalt

  • Minder onderhoud aan verwarmings- en huishoudtoestellen

  • Een langere levensduur van uw huishoudapparaten

  • Minder kalkaanslag op kranen en sanitair

Ook sterk in pompinstallaties


H2O Vermandele is uw partner in waterpompen en pompinstallaties. U kunt bij ons terecht voor de volledige service van hydrofoorpompen, dompelpompen, regenwaterpompen en gesloten hevelstations.